top of page

About GOOD DOG WALKS 

 Honden zijn van nature nieuwsgierig, ze moeten kunnen ontdekken en onderzoeken.

Gebruik van de zintuigen ontwikkelt de hersenen en geeft je hond zelfvertrouwen, het verrijkt zijn leven en maakt hem gelukkig, moe en voldaan! Bij GOOD DOG WALKS zorgen we voor voldoende lichaamsbeweging en laten we je hond zijn neus gebruiken.  Door honden de keuze en vrijheid te geven om hun krachtige reukvermogen te gebruiken, kunnen ze volop genieten van hun wandeling! 

 

Alle honden kunnen mee met GOOD DOG WALKS; honden met veel energie, of honden die juist wat rustiger aan willen doen, angstige en onzekere honden, jonge en oude honden.

Bij GOOD DOG WALKS is je harige vriend in goede handen.  

We wandelen in verschillende natuurgebieden, zoals in de duinen of op het strand bij IJmuiderslag, in Wandelbos Groenendaal of Houtrak/Spaarnwoude.  Voor de wandelingen gebruiken we een lange lijn, en het liefst een Y-tuigje. 

Heb je speciale wensen of vragen? Laat het ons weten!

Hoe werkt het?

1.

We spreken af op een geschikte tijd bij jullie thuis om elkaar te leren kennen.

Tijdens de kennismaking bespreken we jullie wensen en alles wat ik moet weten om jouw hond, op een veilige manier, het zo goed mogelijk naar de zin te maken tijdens de wandeling. We vullen samen het aanmeldformulier in.

Om je hond aan mij te laten wennen kunnen we samen een wandeling maken.

2.

Op basis van wat we tijdens de kennismaking hebben besproken, maak ik een wandelplan en haal je hond op de afgesproken tijd op. En away we go!

3.

We weten hoe leuk het is om je hond te zien genieten. Je kunt veel leuke foto's verwachten zodat je op de hoogte ben van zijn avonturen! Op de afgesproken tijd is je hond weer terug. 

Kom thuis bij een blije, ontspannen en voldane hond!

Good Dog Walks

INDIVIDUELE  HONDENUITLAATSERVICE

Contact

Wil je je hond boeken voor een wandeling of wil je meer informatie?

Stuur ons een mailtje of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bjefke Hofstra

Corrie ten Boomstraat 24

2033 BZ Haarlem

E: info@gooddogwalks.nl

Thanks! Message sent.

Contact
bottom of page